Medicii de la spitalul “Victor Babeș” din Timișoara au lansat pneumocontrol.ro, o platformă cu informații despre bolile pulmonare

10 boli ale aparatului respirator explicate în amănunt, cu informații medicale reale și de actualitate. Testimoniale ale unor pacienți diagnosticați cu boli pulmonare și posibilitatea de a interacționă, online, gratuit, cu medici de specialitate din cadrul spitalului. Este pe scurt descrierea platformei pneumocontrol.ro, lansate în premieră națională, de o echipă medicală de la Spitalul “Victor Babeș” din Timișoara. Medicii pneumologi de aici au realizat astfel un site medical care vine în sprijinul oricărei persoane cu informații demonstrate științific despre boli care afectează tot mai mult populația, la nivel mondial.

14 Septembrie 2022, 09:29 (actualizat 14 Septembrie 2022, 10:12) Știrile TVR |

A explicat mai multe despre această platformă de la managerul Spitalul “Victor Babeș”, dr. Cristian Oancea:

“Pandemia ne-a arătat o nevoie a oamenilor de a se documenta din surse bine informate. Din această nevoie, 20 de specialiști din clinica de pneumologie au făcut această platformă vie, care comunică cu pacienții. În fiecare săptămână, miercurea de la 3 la 4 intrăn în contact cu pacienții, cu oamenii care vor informații reale ce țin de bolile pulmonare. Oamenii ne pot adresa întrebări oricând prin intermediul căsuței de email. În plus, 20 de specialiști au creat cele mai răspândite patologii pulmonare și le-au explicat pe înțelesul pacienților. O parte de noutate o reprezintă testimonialele pacienților, în care cei care au trecut prin boală sau au aceste patologii, își arată povara prin care trec”.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN CRAWL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 10°C 8°C
IASI 5°C 5°C
CLUJ 5°C 5°C
CONSTANTA 9°C 8°C
CRAIOVA 8°C 6°C
BRASOV 4°C 4°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI