Medici: Evoluția lui Ion Iliescu e favorabilă, dar rămâne în spital din cauza problemelor cardiace

Ion Iliescu
Ion Iliescu
7 octombrie 2019, 11:13

“Evoluția este favorabilă, dar rămâne în spital în contextul problemelor cardiace cronice de care suferă domnul președinte. A depășit evenimentul de sâmbătă, evenimentul acut, rămân problemele mai vechi ale dânsului și momentan rămâne internat în spitalul Elias”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță.

Potrivit acestuia, evoluția stării de sănătate a fostului președinte este lent favorabilă, așa că Ion Iliescu „va mai rămâne cu siguranță câteva zile internat”.

Ion Iliescu este internat la Spitalul Elias din Capitală de vineri.

Fostul președinte al României Ion Iliescu s-a prezentat și în iunie la Spitalul Universitar de Urgență Elias din Capitală pentru un control de rutină, au declarat atunci pentru Mediafax surse medicale. Reprezentanții spitalului au precizat că fostul șef de stat nu a rămas internat.

Ion Iliescu a fost operat, la începutul lunii aprilie, de ericardită lichidiană – tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală. Fostul preşedinte are 89 de ani şi a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi, una dintre operaţii fiind făcută la Paris în 2007.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite