Meciurile Grupei B vor fi diseară în direct şi în exclusivitate la TVR! Programul de joi, 20 iunie

Meciuri Grupa B | 20 iunie
Meciuri Grupa B | 20 iunie
20 iunie 2019, 15:30

Reîntâlnire după aproape 30 de ani la EURO 2019! Danemarca şi Austria nu s-au mai confruntat la Campionatul European U21 din 1991, atunci când scorul a fost 1-1 în ambele partide disputate între cele două echipe. Diseară, începând cu ora 19:25, Danemarca va încerca să rămână în cărţi, după ce în prima etapă a pierdut categoric în faţa Germaniei, 1-3. Dacă Mirel Rădoi (38 de ani) este cel mai tânăr selecţioner al turneului, Werner Gregoritsch (Austria) este cel mai în vârstă, la cei 61 de ani ai săi.

De la ora 21:00, pe TVR 1 şi TVR HD, Vlad Lucian Arhire şi invitatul său, Alin Buzărin, vor expune cele mai relevante informaţii de la turneul final la Studio Euro.

În al doilea meci al serii, de la ora 21:55, campioana en-titre, Germania, o va întâlni pe Serbia pentru a treia oară la Campionatul European U21, pe Stadionul Nereo Rocco din Trieste. Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri români: Istvan Kovacs, ajutat de asistenţii Vasile Florin Marinescu şi Ovidiu Artene.

Germania este liderul Grupei B, în timp ce sârbii ocupă ultimul loc, după ce au pierdut în prima etapă în faţa Austriei, scor 2-0.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite