Meciul Uruguay-Portugalia, transmis în direct la TVR1 și TVR HD, a fost cel mai urmărit de la acest Campionat Mondial

1 iulie 2018, 14:09

Portugalia a început meciul cu Uruguay în atac, și oamenii lui Fernando Santos au ratat primele ocazii, prin Bernardo Silva si Cristiano Ronaldo, însă cei care au deschis scorul au fost celeștii, după o fază Cavani – Suarez. Atacantul Barcelonei a trimis în fața porții și Cavani a înscris cu o lovitură de cap.

Din acel moment lusitanii au început cursa pentru egalare, dar tot uruguayenii au fost aproape de gol, la lovitura liberă a lui Suarez.

După pauză, atacurile portughezilor s-au întețit, iar egalarea atât de așteptata a venit în minutul 55, când Pepe a înscris cu capul după ce a scăpat din marcaj.

Bucuria europenilor nu a fost de lunga durată, pentru că Edinson Cavani a înscris din nou, șutând cu efect la colțul lung și Uruguay se afla în avantaj, 2-1.

Partida a înregistrat accente dramatice pe final, când asediul la poarta lui Muslera a fost total, dar nici Ronaldo și nici Quaresma nu l-au putut învinge pe goalkeeperul uruguayan.

Sud-americanii merg în sferturi pentru o confruntare cu Franța, în vreme ce Portugalia, campioana europeană, pleacă acasă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă