Meciul România-Armenia se vede exclusiv la TVR

1 septembrie 2017, 09:10

Șanse matematice există chiar dacă Eric Bicfalvi a fost accidentat. Avem destui jucători care să îl înlocuiască. Avem mijlocași de mare valoare: Nicolae Stanciu, Alex Chipciu. Trebuie clar să câștigăm ambele partide, însă tot nu e de ajuns – trebuie să câștigăm și partida cu Danemarca și cu Kazakhstan, a transmis Andrei Sârbu de pe Arena Națională.

„Armenia este o echipă nouă, are o altă circulație a balonului. Este o formație total diferită față de cea din meciul tur de la Erevan. Ca antrenor, am trecut prin tot felul de situații în cei 30 de ani. Din fiecare eșec am devenit mai puternic. Rezultatele nu vin întotdeauna chiar dacă iau cele mai bune decizii. În cazul de față, sunt optimist că vom face un meci bun și vom câștiga. Jucătorii mei reacționeaă foarte bine la antrenamente și le mulțumesc. Pot să vă asigur că atâta vreme cât depinde cu mine, eu voi da totul pentru această echipă. Mă identific cu oamenii de aici și cu România. După dubla cu Armenia și Muntenegru putem discuta orice: dacă rămân sau dacă plec. Vă pot asigura că nu cerșesc un loc de muncă”, a declarat Christoph Daum.

Partida România-Armenia este în direct și în exclusivitate la TVR1 și TVR HD, vineri, de la ora 21:45. De la ora 21:00, începe studioul TVR, amplasat pe stadionul național. Costin Deșliu îi va avea ca invitați pe Florin Prunea și Ciprian Marica.

Luni, 4 septembrie, de la ora 21:45, meciul România-Muntenegru se vede tot la TVR.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă