Măsuri drastice în Italia pentru a preveni răspândirea coronavirusului: Sunt închise toate parcurile, grădinile publice și locurile de joacă

21 martie 2020, 20:11

E greu de crezut că un oraș ca Roma, un veșnic furnicar, este atât de pustiu acum; și așa va fi, cel puțin în următoarele 5 zile, toată Italia. Guvernul a fost nevoit să treacă la măsuri și mai dure, îndreptate, în special, împotriva cetățenilor care au ignorat regulile impuse până acum.

13 medici se numără printre victimele făcute de coronavirus în Italia, iar numărul cadrelor medicale infectate se apropie de 3000. Și, pe măsură ce numărul cazurilor crește, scade și siguranța lor.

Medicii spun că, în continuare, au nevoie de ventilatoare, vitale pentru menținerea în viață a pacienților. Nu departe de Bologna, există una dintre cele 4 fabrici de ventilatoare existente în lume. Sunt numai 35 de angajați. Cererea este copleșitoare, așa că armata a venit în sprijinul lor cu ingineri și forță de muncă.

Un ajutor nesperat pentru spitale a venit și din partea unor tineri care au o companie mica de IT în Brescia. Imprimanta lor 3D s-a dovedit a fi vitală.

Exista un mic dispozitiv care face legătura între mască și tubul de oxigen. Este de unică folosință. Au reușit să livreze spitalului local 160 de bucăți, într-un timp record.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite