Maşinile viitorului la salonul de la Frankfurt. Autoturism al cărui sistem de operare poate fi integrat cu cel al locuinţei

13 septembrie 2017, 14:13

Când vine vorba de mașini puternice, Bugatti este producătorul la care se gândește orice pasionat. Nici nu a fost lansat bine, că noul Chiron a stabilit deja un nou record mondial: de la zero la 400 de kilometri pe oră, iar apoi din nou la zero, în doar 42 de secunde. Însă nici alți producători nu s-au lăsat mai prejos.

Mercedes-AMG Project One este o adevărată uzină care se deplasează cu viteză uimitoare. Fiecare dintre roțile din față are câte un motor electric. Iar adevărata minune a tehnologiei este în spate. Un motor de formula 1. Împreună generează peste 1000 de cai putere, dar și un preț pe măsură: peste 2,3 milioane de euro.

Bogații planetei sunt pregătiți să dea oricât pentru a avea astăzi mașina de mâine.

Designerul șef de la Audi, cel care a desenat toate modelele noi ale producătorului german, a povestit în exclusivitatea echipei TVR care sunt provocările în concepererea unei mașini a viitorului.

Pentru producătorul francez Renault, mașina autonomă nu a fost de ajuns. Noul concept va funcționa în simbioză cu locuința proprietarului.

Symbioz va putea fi transformat în sufragerie la nevoie și va fi încărcat wireless.

Câteva sute de producători arată zilele acestea la Frankfurt tot ce au mai bun. Între ei, și Dacia, cu noul model Duster, care tocmai a fost nominalizat la titlul de „mașina anului”

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă