Maşini noi ale Poliţiei, făcute praf: Au încercat să ocolească o coloană şi s-au ciocnit

14 iunie 2019, 16:10

Reprezentanţii Poliţiei Olt au declarat pentruMediafax că cele trei autospeciale ar fi trebuit să ajungă în dotarea IPJ Mehedinţi.

„Veneau din Argeş şi se deplasau în direcţia Craiova pe DN 65, iar pe raza oraşului Balş, pe fondul nepăstrării unei distanţe regulamentare în mers, trei autospeciale au fost implicate într-un eveniment rutier. Au rezultat doar pagube materiale. Autospecialele erau pentru judeţul Mehedinţi”, au spus reprezentanţii Poliţiei Olt.

Martorii la eveniment spun că poliţiştii au pornit girofarele pentru a nu sta în coloana formată la Balş şi, din neatenţia şoferilor maşinile au intrat una în alta.

„Astăzi, în jurul orei 13.45, pe raza orașului Balș, s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate trei autospeciale, care aparțin Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți.

Astfel, în timp ce se deplasau în coloană, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers, acestea au intrat în coliziune, rezultând doar pagube materiale.

5 autospeciale au fost ridicate din judetul Ilfov, acestea deplasându-se în coloană către Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți.

Toate autospecialele au polițe de răspundere civilă auto valabile.

Conducătorul auto responsabil de producerea evenimentului rutier a fost sancționat contravențional cu amendă, pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, nefiind sub influența băuturilor alcoolice.

Precizăm faptul că la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți a fost dispusă cercetarea administrativă a celor implicați în eveniment”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite