Maşini incendiate la Timişoara şi în Bucureşti

8 martie 2017, 09:42

La Timişoara, alarma s-a dat în jurul orei 2, când locatarii au fost treziţi din somn de zgomotul cauciucurilor care explodau. Focul cuprinsese două maşini şi se întindea la autoturismele aflate în apropiere.

Flăcările se ridicau la peste 5 metri înălţime. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru stingerea incendiului. Proprietarii maşinilor sunt convinşi că focul a fost pus intenţionat.

Pompierii au fost alertaţi prin apelul de urgenţă 112. Bulevardul a fost închis şi zona izolată de poliţişti. Lucrătorii ISU au intervenit cu două autospeciale de stingere a incendiilor.

Poliţiştii şi pompierii ancheatează cazul pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

O maşină a ars ca o torţă, aseară, şi în cartierul bucureştean Dorobanţi. Focul a ajuns cu repeziciune şi la un alt autoturism, aflat lângă primul.

Speriaţi de flăcările mari, localnicii au sunat la 112. Două echipaje de pompieri au fost mobilizate pentru a stinge incendiul.  Maşinile erau parcate pe o stradă lăturalnică. Nicio persoană nu a fost rănită. Primele date ale anchetei arată că focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite