Mascații din Brașov au greșit adresa și au intrat peste o femeie cu doi minori. IPJ Brașov: Operațiunea a respectat procedura legală

13 februarie 2020, 16:54

La ora 7.00 dimineața, agenții de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale al IPJ Brașov au sărit gardul casei și au intrat în locuință. Înăuntru erau proprietara și cei doi copii ai săi, care se pregăteau să plece la școală.

Unul dintre copii, în vârstă de 12 ani, a leșinat în timpul intervenției. Un echipaj SMURD i-a acordat asistență și l-a transportat la spital.

Familia susține că agenții au greșit adresa și că au oprit operațiunea în momentul în care li s-a spus că persoana vizată de mandatul de percheziție nu locuiește în acea casă. Însă poliția a comunicat că toată acțiunea a fost legală.

Percheziția polițiștilor a făcut parte dintr-o operațiune mai amplă realizată sub coordonarea DIICOT Brașov. Era vizată o grupare specializată în infracțiuni informatice care acționa pe teritoriul Statelor UnIte. În acest caz au fost făcute percheziții și în Ungaria și Germania.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite