TELEJURNAL REGIONAL

Masa tradițională de Paște. Ce nu trebuie să lipsească din meniu

Ouă roșii, friptură și drob de miel, sărmăluțe, pască și cozonac, toate acestea își vor găsi loc pe masa de Paște a românilor. Cei mai mulți își pregătesc cu migală produsele, din care se vor înfrupta alături de întreaga familie. Gospodinele abia așteaptă să simtă mirosul de cozonac și să vopsească ouăle.

29 Aprilie 2021, 10:38 (actualizat 29 Aprilie 2021, 10:40) |
Trimite un comentariu


sau conectează-te prin Facebook

Televiziunea Română respectă noile norme impuse de Uniunea Europeană cu privire la protejarea datelor. Postarea unui comentariu la articolele de pe site-urile TVR presupune declararea numelui si email-ului dumneavoastră. Aceste date au ca scop strict identificarea sursei comentariului. Ele nu vor fi procesate sau transmise unor terţi în alt scop decât cel declarat. Vezi şi "Politica de Confidenţialitate" care descrie modul în care colectăm, folosim şi partajăm informaţiile dumneavoastră pentru a vă oferi serviciile online TVR şi modul în care colaborăm cu platforme sociale.
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN TELEJURNAL REGIONAL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 14°C 5°C
IASI 12°C 6°C
CLUJ 8°C 3°C
CONSTANTA 16°C 7°C
CRAIOVA 12°C 5°C
BRASOV 9°C 2°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI