Masa de Revelion, între tradiţie şi modernism

Reţete fine, ingrediente de calitate şi adevărate tablouri în farfurie. Aşa arată pe scurt meniul special de Revelion de la pensiunille din Apuseni care îşi surprind an de an oaspeţii cu opere de artă culinară. De la bucătărie fusion sau internaţională până la bucatele tradiţionale, gazdele au ales combinaţii care să satisfacă toate gusturile.

31 Decembrie 2019, 13:43 (actualizat 31 Decembrie 2019, 14:28) |
Masa de Revelion, între tradiție și modernism
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Turiştii care petrec Anul Nou la Alba Iulia vor avea parte de un festin culinar. Cosmin Toma, bucătarul cetății, pregâteşte reţete exclusive. Pentru acest revelion, rața cu varză și merele caramelizate vor fi vedete.

Sunt însă şi oaspeţi care apreciază mai mult bucatele tradiţionale care le reamintesc de gustul copilăriei. Pentru ei, în munții Sebeșului, la peste 1200 de metri, pe Transalpina, gazdele au ceaunele pline de bunătăţi care fierb la foc molcom. Iar Nea Ion, de la Tău - Bistra îi aşteaptă pe doritori cu un meniu ciobănesc.

Mâncărurile tradiționale, rămân preferatele românilor în noaptea dintre ani.

Indiferent de meniul pentru Revelion, singura condiție este ca niciun preparat să nu fie consumat în exces. Alfel, avertizează medicii, trecerea în noul an se poate transforma într-o vizită la camera de urgenţe.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 0°C 2°C
IASI -3°C -3°C
CLUJ -6°C -6°C
CONSTANTA -1°C -2°C
CRAIOVA 0°C 2°C
BRASOV -5°C -5°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI