Mărturii din Las Vegas. Românii martori ai carnagiului povestesc momentele de groază prin care au trecut

2 octombrie 2017, 20:29

Şapte românce erau în zona concertului la aniversarea unei prietene. Au fugit desculţe, după ce valetul le-a spus că nu le mai poate aduce maşinile.

Simţeau miros de praf de puşcă, dar n-au realizat că puteau fi şi ele vânate.

Soţul uneia dintre tinere, care urmărea comunicările de pe staţiile radio ale poliţiei, a reușit să le scoată din zona de risc.

Nenorocirea a venit de la etajul 32 al hotelului Mandalay Bay. Începuse concertul unui popular cântăreț de country. După doar 10 minute, toată lumea a crezut că a început un joc de artificii. Un bărbat de 64 de ani deschisese focul asupra mulțimii.

Când echipele speciale au ajuns în camera din care a tras nu au mai găsit decât trupul neînsuflețit al atacatorului, înconjurat de câteva arme și muniție. Bărbatul s-a sinucis. Nimeni nu știe, deocamdată, care a fost motivul care l-a determinat să apese pe tragaci.

Luca, un român din Cluj stabilit în statul Nevada, era la concertul de muzică country. Mama tânărului rănit a postat pe Facebook o  fotografie prin care le cere tuturor prietenilor și cunoscuților să se roage pentru el.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite