Martin Luther King al III-lea, invitatul lui Cătălin Ştefănescu în această seară, la Garantat 100%

19 noiembrie 2017, 12:59

Martin Luther King III, fiul lui Martin Luther King jr., cunoscutul luptător pentru drepturile omului, personalitate iconică a secolului al XX-lea, este invitatul din această duminică, la Garantat 100%.

Martin Luther King III continuă activitatea tatălui său, fiind un apreciat și respectat activist pentru drepturile omului. El duce mai departe moștenirea ideilor tatălui său, militînd pentru drepturi egale și pentru protestul nonviolent, pentru aducerea la cunoștința opiniei publice a oricărei forme de abuz asupra ființei umane și pentru rezolvarea pe cale pașnică a oricărui tip de tensiune din interiorul societății.

Martin Luther King III a vorbit despre esența și despre importanța drepturilor civile, despre starea actuală a democrației americane, dar și despre întîlnirea pe care a avut-o cu Donald Trump la începutul mandatului prezidențial.

Invitatul nostru a povestit în studioul emisiunii Garantat 100% și despre un moment cu mare încărcătură emoțională din copilărie. Este vorba despre felul în care a aflat, în 1967, copil fiind, vestea asasinării tatălui său. Acest lucru s-a petrecut în timp ce se uita la televizor, la știri.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite