Marşul chitarelor în Capitală, în memoria victimelor din clubul Colectiv

Eveniment emoţionant în Capitală. Bucureştenii s-au adunat în Piaţa Unirii și au plecat, în marș, spre clubul lacrimilor: Colectiv. Printre ei sunt rude şi prieteni ai celor care au murit, dar şi supravieţuitori. Tineri cărora flăcările le-au mutilat trupurile şi sufletele. Și-au propus să cânte, la ora 22:33, în jurul monumentului din Piaţa Bucur, dedicat memoriei celor 64 de victime ale incendiului.

27 Octombrie 2017, 19:07 (actualizat 28 Octombrie 2017, 14:47) |
Marșul chitarelor, la doi ani de la tragedia din Colectiv
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:
 |  GALERIE FOTO

Durerea nu poate fi uitată. Teama încă există! La doi ani după noaptea incendiului, sute de oameni au participat la un marș al chitarelor, spre fostul club Colectiv.

Au venit și supraviețuitori ai infernului. Mulţi sunt dezamăgiţi că, după doi ani, parcă nimic nu s-a schimbat în România.

ACTUALIZARE Peste 1000 de oameni sunt în fața fostului club Colectiv din București, aprind lumânări și se roagă pentru tinerii care au murit în noaptea fatidică și în spitale, în urma arsurilor sau infecțiilor suferite.

Sunt cântate la chitară piesele Back To Life, a trupei Goodbye to Gravity, Exercițiu, de Valeriu Sterian și Vinovații fără vină de la pasărea Colibri.

Toți se gândesc la cei care nu mai sunt printre noi și își doresc ca nimeni să nu uite ce s-a întâmplat la Colectiv. Să nu renunțăm să luptăm cu gândul la cei 64 de tineri, este mesajul participanților.

ACTUALIZARE Părinți, rude, prieteni, supraviețuitori, simpli trecători au venit în Piața Unirii, de unde vor porni, în marș, spre Clubul Colectiv. Unii dintre ei poartă tricouri imprimate cu fotografiile victimelor.

La ora 22.33, în jurul monumentului din Piaţa Bucur, vor fi cântate la chitară melodii în amintirea celor care au pierit în urma tragediei de acum doi ani. Este ora la care a fost primul apel de urgență.

(w500) Marș în

(w500) Marș în

(w500) Marș în

(w500) Marș în

(w500) Marș în

(w500) Marș în

(w500) Marș în

(w500) Marș în

(w500) Marș în

(w500) Marș în

(w500) Marș în

(w500) Marș în

(w500) Marș în

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN TRAGEDIA DE LA CLUBUL COLECTIV
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 10°C 13°C
IASI 8°C 12°C
CLUJ 5°C 9°C
CONSTANTA 10°C 13°C
CRAIOVA 11°C 11°C
BRASOV 5°C 9°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI