Mario Iorgulescu, transferat „pe furiș” în străinătate. Acuzația a fost făcută de tatăl tânărului ucis în accidentul de acum două săptămâni

24 septembrie 2019, 20:24

Iulian Vicol spune că a aflat de transferul lui Mario Iorgulescu din presă. Tatăl victimei susține însă că nici procurorii nu știut din timp, ci au fost sunați de medici abia pe ultima sută de metri.

Procurorii dau asigurări că ancheta continuă, chiar dacă tânărul a fost transferat la o clinică din străinătate. Ei au încercat săptămâna trecută să îi aducă la cunoștință lui Mario Iorgulescu acuzațiile, însă nu au putut din cauza stării de sănătate a acestuia.

Imediat după accidentul de acum două săptămâni, familia Iorgulescu a dat un comunicat de presă prin care a anunțat că va avea grijă de cei doi copii ai victimei. Iulian Vicol spune însă că nu a fost contactat de niciun reprezentant al președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal.

În urmă cu două săptămâni, Mario Iorgulescu a pierdut controlul bolidului de peste 300000 de euro pe care-l conducea și a ucis un tânăr de 24 de ani care mergea regulamentar. Potrivit primelor analize medico-legale, fiul lui Gino Iorgulescu era beat și drogat cu cocaină în momentul accidentului.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite