Marian Drăgulescu, medalie de argint la sărituri. Campionatele Europene Petrom, finale pe aparate

23 aprilie 2017, 12:52

Marian Drăgulescu a obținut, duminică, medalia de argint la sărituri, la Campionatele Europene Petrom de la Cluj-Napoca.

Pentru evoluția sa, Marian Drăgulescu a primit 14,733 puncte. Cele două sărituri ale sale au fost notate cu 14,666 şi 14,800.

Este cea de-a 18 medalie a sportivului român la Campionatele Europene. Marian Drăgulescu a devenit cel mai medaliat gimnast al României din toate timpurile: 31 de medalii are acum în palmares.

(w620) Marian DrÄ

Marian Drăgulescu, pentru TVR: „Cea mai mare dorință a mea a fost să cânte sala Imnul împreună cu mine. Mă bucur că s-a întâmplat ieri. Astăzi, eu m-am pluptat pentru medalii, dar nu a ieșit decât argint. Am dat tot ce am putut eu mai mult. Au fost un concurs și o finală foarte puternică. A fost un public susținător și foarte călduros. Mulțumesc din suflet! Chiar și de acasă am simțit că foarte multă lume ne încurajează. Pagina mea de Facebook oficială e explodat. Mulțumesc. Și sper să nu-i dezamăgim nici de acum înainte și să ne fie aproape. A fost un campionat european fantastic”.

Primul aur pentru România la Campionatele Europene Petrom a fost obținut sâmbătă de Marian Drăgulescu, care  a câştigat titlul în finala de la sol. Multiplul campion mondial și european a fost notat de arbitri cu 14,500 puncte în urma exercițiului său.

Campionatele Europene de Gimnastică Artistică – Petrom, ajunse la cea de a 7-a ediţie individuală (individual compus şi aparate), s-au desfășurat în Sala Polivalenă din Cluj-Napoca, în perioada 19 – 23 aprilie 2017.

TVR – televiziunea care a reflectat, de-a lungul timpului, marile succese ale sportivilor noştri – a produs şi a transmis în exclusivitate în România ediţia jubiliară a Campionatelor Europene de Gimnastică Petrom Masculin & Feminin de la Cluj, în calitate de Official Broadcaster.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite