Marea finală „Vedeta populară”, la trecerea dintre ani, la TVR1! Momente umoristice celebre la „Revelion pentru familion”, cu Eda Marcus și Radu Andrei Tudor

31 decembrie 2021, 15:24

Seara specială începe la ora 21.00, cu finala emisiunii „Vedeta populară”, prezentată de Iuliana Tudor. Cei mai buni 5 concurenţi rămaşi în competiţie, acompaniaţi de Lăutarii din Chişinău, conduşi de maestrul Nicolae Botgros, se întrec să ia marele titlu şi premiul de 100.000 de lei.

Nici membrii juriului nu se vor lăsa mai prejos.

Câştigătorul „Vedeta populară” îl aflăm cu puţin înainte de miezul nopţii, iar după trecerea în noul an, Junii Sibiului ne fac primele urări, printr-un „Pluguşor” cu mesaj special.

Anul 2022 începe la TVR1 cu zâmbetul pe buze! Eda Marcus şi Radu Andrei Tudor sunt gazdele unui „Revelion pentru familion”.

65 de momente de neuitat, cu regaluri actoriceşti semnate de Toma Caragiu, Amza Pellea, Dem Rădulescu și Stela Popescu, ne vor trezi amintiri unice.

Toate acestea vor fi presărate cu muzică de petrecere, melodii vechi, dar şi cântece de altădată, reinterpretate.

După ora 02.30, mari artişti de muzică populară invitaţi în emisiunea „Tezaur folcloric” ne vor convinge ca în „Noaptea asta nimeni să nu doarmă”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite