Marea Britanie. Un motan dispărut de şase ani a revenit acasă de Crăciun

Motanul Tabs a revenit acasă după 6 ani
Motanul Tabs a revenit acasă după 6 ani
27 decembrie 2019, 13:56

Proprietarii nu au mai aflat nimic despre Tabs până marţi, când Lisa Jones, voluntară la un centru pentru salvarea animalelor, a găsit o pisică ”emaciată” lângă casa ei din localitatea Gillingham, în Kent şi a aflat, datorită plăcuţei de identificare, numele şi numărul de telefon al proprietarilor.

”Mi-am spus că pisica are nevoie de îngrijire. Eu am fost persoană fără adăpost. Nu aş dori nimănui aşa ceva, pentru că ştiu cum este”, a declarat ea.

Când Jones a contactat familia Kinloch aceştia au fost în stare de şoc şi s-au urcat imediat în maşină ca să îl ia pe Tabs, în vârstă de 19 ani. ”Nu ne-a venit să credem când am primit apelul telefonic”, a povestit Jude. ”La început am crezut că e o glumă. Apoi, când a spus numele pisicii, Tabs, am ştiut că nu e (o farsă)”, a adăugat ea.

Jude a declarat că John ”nu a încetat să plângă” de când a dispărut Tabs şi a păstrat o fotografie cu el ca economizor al ecranului computerului. ”E ca şi cum şi-ar fi regăsit cel mai bun prieten”, a adăugat ea.

”La 19 ani a făcut bine să fie încă în viaţă, mai ales ţinând cont prin câte a trecut”, a mai spus Jude. ”Cum a supravieţuit, habar nu am. Poate că aştepta să ne vadă din nou. Este uimitor. Este într-adevăr o minune de Crăciun”, a adăugat ea.

 

 

sursa

agerpres.ro

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă