Marea Britanie: Noul premier Rishi Sunak se va muta în 10 Downing Street împreună cu familia

Premierul Rishi Sunak
Premierul Rishi Sunak
27 octombrie 2022, 08:31

Anunţul pune capăt speculaţiilor declanşate marţi, când Rishi Sunak a ţinut primul său discurs ca prim-ministru în faţa 10 Downing Street: unde era familia lui?

Dacă predecesoarea lui Liz Truss a fost însoţită, în ultima sa apariţie în faţa „10” de soţul ei şi de cele două fiice adolescente, Rishi Sunak, între timp, era singur. Ceea ce i-a determinat pe comentatori să se întrebe dacă familia lui avea de gând să se mute în Downing Street.

Rishi Sunak şi soţia sa Akshata Murty, multimilionari, părinţi a două fiice, deţin un imobil impunător în circumscripţia primului-ministru în nordul Angliei, o casă în cartierul Kensington din Londra precum şi un apartament în Santa Monica, California.

O purtătoare de cuvânt a pus capăt speculaţiilor miercuri: „Se vor muta la numărul 10, unde locuiau înainte”, când era cancelar.

Şi vor locui la 10, unde „au fost foarte fericiţi”, şi nu la 11 (sediul Ministerului de Finanţe), o locaţie mai spaţioasă unde au locuit în special Boris Johnson şi soţia sa Carrie, a menţionat purtătoarea de cuvânt. Averea cuplului Sunak este estimată la 730 de milioane de lire sterline (839 de milioane de euro), potrivit Sunday Times.

 

 

sursa Agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite