Marcel Vela: Bătălia cu noul coronavirus nu a fost câștigată

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela
Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela
16 mai 2020, 10:59

Ministrul de Interne a postat un clip video pe pagina sa de socializare, în care a răspuns întrebărilor venite din partea românilor, în contextul emiterii stării de alertă.

La începutul clipului, Vela spune că „bătălia cu noul coronavirus să ştiţi că nu a fost câştigată”.

„Momentul victoriei este mai aproape sau mai departe, în funcţie de fiecare dintre noi. Rămâne la latitudinea noastră, la alegerea noastră, la decizia noastră cum să ne comportăm acum, astăzi, mâine şi în fiecare zi din viitor pentru că acest comportament va duce mai aproape sau mai departe normalitatea şi viaţa de dinainte. (…) Miza acestei bătălii a fost şi este cel mai de preţ dar al fiecărei zile: sănătatea. Toate îşi pierd valoarea atunci când omul pierde său îşi pune în pericol sănătatea”, a spus Marcel Vela, într-un clip video postat pe pagina sa de Facebook.

Ministrul de Interne a adăugat că, „acum am arătat, mai mult ca oricând, faptul că putem să fim uniţi”.

„Îmi doresc să arătăm acest lucru şi în continuare şi să ne purtăm în fiecare zi unul altuia de grijă, prin respectarea măsurilor anunţate și la televiziuni și de epidemiologi și la dezbateri, astfel încât, la final, să fim învingători cu toţii. Împreună putem reuşi acest lucru şi cu siguranţă vom trece cu bine şi peste asta”, a adăugat sursa citată.

În ultima perioadă, ministrul de Interne a postat constant clipuri video, în care răspunde întrebărilor venite din partea românilor pe pagina sa de Facebook.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite