Marcel Răducanu despre situaţia FCSB: „Lasă antrenorul să-şi facă treaba! Să dai telefon, schimbă-l pe ăla, bagă-l pe ăla, e inadmisibil!”

Marcel Răducanu
Marcel Răducanu
12 august 2019, 18:43

Situatia in care a ajuns FCSB-ul l-a şocat pe Marcel Răducanu. În Germania nu vede patroni care se bagă peste antrenori.

„În Germania nu am vazut aşa ceva. Dar nu e admisibil, cum să faci aşa ceva? Lasă antrenorul să-şi facă treaba. Acolo nu sunt patroni. Eşti dependent aici de cineva care are banul. Şi, cumva, sigur că vrea să spună şi el ceva. Şi asta nu e bine. La noi e altceva. Mai intră preşedintele în cabină, vorbeşte cu jucătorii, dar să dai telefon, schimbă-l p-ăla, bagă-l p-ăla, nu se poate. Ce antrenor mai e ăla care acceptă aşa ceva?”, a declarat Răducanu.

Vremurile în care banca roş-albastră era de nerefuzat au apus. Răducanu e sigur că îi va fi greu lui Becali să găsească antrenor la FCSB.

„Sigur că e greu să aduci un antrenor… Probabil că mulţi au văzut ce se întâmplă acolo şi nu mai vor. Cred eu că este cel mai bine aşa că, dacă faci o fază să ajungi acolo, trebuie să ştii ce te aşteaptă. Şi de asta nu-i înţeleg pe antrenorii care semnează imediat cu gândul ceva trebuie să se întâmple, că o să facă ceva. Nu se poate acolo, e greu cu patronul să poţi să faci faţă. Un antrenor trebuie lăsat să-şi facă meseria, altfel de ce-l chemi?

Poate să aducă un antrenor străin, dar cine vine să preia o echipă care e dezorientată complet? Nu ştiu cine ar veni de afară. Tot cineva de aici din ţară ar veni, dar nu-i cunosc pe cei care aşteaptă la coadă să devină antrenori”, a mai spus fostul jucător al Stelei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite