Marcel Ciolacu: Mi-aş dori ca doamna Gabriela Firea să candideze pentru un post în Parlamentul României

28 septembrie 2020, 14:35

El consideră că Gabriela Firea ”a avut puterea să lupte singură împotriva dreptei unite” și spune că aceasta nu ar trebui să opteze pentru calitatea de consilier general.

„În Bucureşti a existat o dreaptă unită. Doamna Gabriela Firea a avut tăria să lupte singură împotriva acestei drepte unite. Mi-aş dori ca doamna Gabriela Firea să candideze pentru un post în Parlamentul României. Consider că ea trebuie să fie în continuare în linia întâi a PSD. Rezultatele din Bucureşti şi scorul politic din Bucureşti al PSD se datorează, în mare măsură, şi doamnei Firea”, a spus Ciolacu într-o conferinţă de presă susţinută la sediul central al PSD”, a spus Marcel Ciolacu.

”În acest moment din toate statisticile domnul Nicuşor Dan e primarul general al Capitalei (…) Persoanele anchilozate de prea mult timp în anumite funcții publice, indiferent dacă au fost din partea PSD sau din partea PNL au fost sancționate de români”, adaugă liderul PSD.

”Eu când m-am referit la oameni anchilozaţi de prea mult timp în funcţii publice este evident că nu m-am referit la doamna Gabriela Firea, pentru că a fost la primul mandat”, a spus Ciolacu în conferință de presă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite