Marcel Ciolacu: “În acest moment este oportună o ordonanță de urgență care să înghețe absolut toate salariile de la stat”

25 aprilie 2023, 11:18

Ministrul Muncii, spune că nici în educație posturile nu sunt blocate. În privință înghețării salariilor, cei doi oficiali spun că nu s-a discutat această variantă, dar că este nevoie de o perioadă în care salariile să nu se modifice, înainte de aprobarea noii legi salarizării, angajament luat de România prin PNRR.

„Eu consider că în acest moment este oportună o ordonanță de urgență care să înghețe absolut toate salariile de la stat. Poate fiecare ministru, fiecare agenție să își facă o analiză proprie și, în cazul în care au posturi descoperite, să facă transferuri în interiorul instituției. Aici nu vorbim despre posturile unice. De exemplu, un șofer pe un microbuz al unei școli să nu mai poată fi angajat, Va fi excepție pentru zona medicală, în rest nu vor fi excepții”, a spus Marcel Ciolacu.

CITIȚI ȘI: Marius Budăi: Eu va spun că nici un salariu nu va scădea. Nu vor fi tăiate sporurile, vor fi rearanjate veniturile. Vorbim de oameni, de suflete

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite