Marcel Ciolacu despre deputații care au făcut scandal la fast-food: La finalul mandatului vor avea timp

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu
8 iulie 2020, 21:41

„Este nescuzabil. Am avut o discuție cu colegii mei. Dacă mă întrebați de o sancțiune în ceea ce îi privește pe cei doi, cred că e responsabilitatea organizațiilor din care fac parte. Am o opinie personală, azi i-am și sunat (pe cei de la restaurant – n.r.) și mi-am cerut scuze în numele meu și al colegilor mei. Mi se pare un lucru de bun simț. Nu e foarte rușinos, ca o persoană publică, atunci când greșește, să iasă și să își ceară scuze pentru acel moment”, a declarat Marcel Ciolacu miercuri seară, la Digi 24, citat de Mediafax.

Liderul PSD a fost întrebat dacă și cei doi parlamentari și-au cerut scuze, iar Ciolacu a dat de înțeles că la finalul mandatului de parlamentari, cei doi deputați, Adrian Solomon și Ioan Stativă, nu vor mai candida

„Nu, nu și-au cerut scuze. Nu și-a cerut nici domnul Orban. Presupun că după ce vor termina acest mandat (Solomon și Stativă – n.r.) vor avea mai mult timp de reflecție (…) Presupun că vor avea mai mult timp liber”, a mai spus Ciolacu.

Poliția Capitalei a anunțat marți că deputații Adrian Solomon și Ioan Stativă au fost din nou amendați după analiza imaginilor surprinse de camerele de luat vederi. Parlamentarii au primit amendă în valoare totală de 4.000 lei pentru că nu au purtat masca în interiorul unui fast-food din București și 2.600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice, proferarea în public de injurii, expresii jignitoare sau vulgare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite