Marcel Ciolacu: Nu vom pierde bani din cauza reformei pensiilor speciale. Liderul social-democraților dă asigurări că este respectat calendarul cererilor de plată

23 martie 2023, 11:48

”Comisia Europeană ne cere o lege responsabilă și sustenabilă pentru viitor. În cazul în care s-au făcut abuzuri, că nu poți să lucrezi o zi, să fi magistrat și să ai la pensie sute de milioane. Acest lucru s-a îndreptat prin lege, aici negociază miniștrii de resort, împreună cu ministrul de la Fondurile Europene, abordarea corectă în ceea ce privește viitorul”, a spus președintele PSD Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a mai explicat că doar șapte state europene au primit aprobarea cererii de plată numărul 2, printre care și România.

”Sunt șapte state europene care au acceptul pentru cererea de plată numărul 2 din toată Uniunea Europeană. Printre aceste șapte state, se află și România. Am depășit cererea de plată numărul 2, intră cererea de plată numărul 3. Este cea mai consistentă cerere de plată, conține cele mai multe reforme  și cele mai multe jaloane. Unul dintre ele este reprezentat de pensiile speciale”, a adăugat președintele PSD.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite