Marcel Boloș a vorbit la TVR INFO despre salariile din minister. Sunt funcții de conducere cu salarii mai mari decât al ministrului

7 aprilie 2023, 07:49

Marcel Boloș spune că trebuie căutate soluții pentru reducerea costurilor și îmbunătățirea serviciilor în întregul aparatul de stat. Ministrul consideră că tăierile aplicate în ministere nu vor aduce mari beneficii la buget.

Un ministru are salariul mai mic decât un director  general de minister. Eu nu am purtat grija unor ”atfel de competiții interne”. Eu m-am uitat întotdeauna după rezultate, adica ok, primești salariul corespunzător complexității și responsabilității pe care o ai, dar trebuie să privim și partea acesta a lucrurilor pentru că oamenii din minister semnează pentru banii pe care îi decontează la Comisie. Răspund pentru documentele pe care le întocmesc. Eu am 12167 lei și sunt funcții de conducere cu salarii mai mari decât al ministrului. Dar toți cei care lucrează cu fonduri europene, toți sunt în situația în care să aibă cei 50% spor de fonduri. Dar uitându-mă la ceea ce se întâmplă în serviciile Comisiei, omologul unui coleg de-ai mei, un director general de la Comisie merge și până la 10 mii de euro net salariu. Un director are 3000 de euro, a declarat Marcel Boloș.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă