Maratonul extrem Yukon Arctic Ultra | Tibi Ușeriu mai are 150 de km până la finalul cursei în care au mai rămas patru atleți

Tibi Ușeriu
Tibi Ușeriu
5 februarie 2020, 07:56

E frig, atât de frig încât fără foc simte că nu o mai scoate la capăt. Cum nu poate mânca aproape nimic, corpul nu mai are energie să se încălzească. Simte cum îi îngheață treptat și la un moment dat trebuie să se oprească, altfel s-ar transforma într-un bloc de gheață. Când e pe un lac nu poate face foc, că nu-s lemne. Trebuie să-și drămuiască cu înțelepciune resursele ca să ajungă la capătul lacului, unde poate face foc, așa că tot timpul se uită cât mai are până la o padure”, scriu prietenii lui Tibi Ușeriu pe Facebook.

Tibi a fost verificat de medici în Carmacks, care i-au descoperit o mică degerătură pe un deget de la picior. Sportivul a fost lăsat să continue concursul.

Tibi e al doilea, după elvețian.

Pe locurile 3 și 4 sunt doi finaliști de la 6633, unul a fost pe locul 2 și celălalt pe locul 3. Unul dintre ei are o degeratură și se va decide în orele următoare dacă pleacă mai departe sau nu. Și cam asta e tot, alții nu au mai rămas.

Tibi a ajuns în McCabe Creek și se odihnește. Mai sunt 150km până la final, iar traseul e foarte greu, sunt multe urcări abrupte.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite