MApN: Încheierea anului școlar în instituţiile de învăţământ preuniversitar, transmisă pe Facebook

An școlar festivitate
An școlar festivitate
11 iunie 2020, 09:50

În Colegiile Naţionale Militare „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, „Dimitrie Cantemir” din Breaza, „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, „Tudor Vladimirescu” din Craiova și „Alexandru Ioan Cuza” din Constanța vor avea loc joi, în format restrâns, festivităţi şcolare de absolvire a studiilor liceale militare, cu ocazia finalizării anului şcolar 2019-2020, de elevii promoţiei General Ioan Emanoil Florescu.

Organizarea şi desfăşurarea festivităţilor se va realiza în conformitate cu prevederile actelor normative naţionale şi cele specifice privind aplicarea şi respectarea măsurilor de prevenire şi limitare a apariţiei infecţiei cu virusul SARS CoV-2, precizează MApN.

Astfel, activitățile vor avea loc în spaţii deschise, pe platourile unităţilor şcolare militare, doar cu participarea absolvenţilor claselor a XII-a, a cadrelor didactice şi a comandanţilor de subunităţi, cu luarea tuturor măsurilor specifice distanţării sociale, fără ceremonial militar şi fără participarea părinţilor sau a invitaţilor. Aceștia vor putea viziona live ceremoniile pe paginile de facebook ale unităților militare de învățământ.

 

 

 

mediafax.ro

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite