Mâncatul pe fond de stres. Nutriționistul Alina Stoica: Deshidratarea generează pofta de dulce

În ultimele 2 luni, viața și orarul alimentar ni s-au schimbat radical. Mâncam mai mult și mai des. Despre mâncatul pe fond de stres, și cum să nu ne mai refugiem în mâncare ne explică Albertina Ionescu.

07 Mai 2020, 08:00 (actualizat 07 Mai 2020, 08:57) |
Cum scapam de mancatul de fond de stres
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Foamea este din ce în ce mai aprigă în această perioadă, iar noi ne alinăm starea deschizând frigiderul.

Nutriționistul Alina Stoica ne recomandă să evităm mâncărurile dulci, pateurile, covrigeii, alte gustări nesănătoase. Nevoia corpului de grăsimi trebuie alimentată cu pește, avocado, nuci, migdale măsline.

Nutritionistul atrage atenția că deshidratarea induce nevoia de dulce și ne recomandă consumarea a două pahare de apă înainte de recurge la dulciuri.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 4°C 4°C
IASI 2°C 4°C
CLUJ 3°C 6°C
CONSTANTA 4°C 8°C
CRAIOVA 2°C 4°C
BRASOV 4°C 7°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI