Mâncarea românească face senzaţie la Berlin. Restaurantul unui român a devenit punctul zero de întâlnire al gurmanzilor

12 martie 2017, 11:01

Clienţii fideli sunt românii cu dor de casă, dar şi nemţii curioşi să încerce altă gastronomie.

Toni, aşa cum este cunoscut de românii din Berlin, a plecat peste hotare acum mai bine de 30 de ani. Mai întâi şi-a deschis o agenţie şi aducea în România turişti străini. Dar restaurantul cu specific italian şi românesc inaugurat în urmă cu un an a făcut senzaţie.

Atunci când românii din Berlin se întâlnesc la cină într-un restaurant cu specific românesc de pe mese nu lipsesc două feluri de mâncare: sărmăluţele cu mămăliguţă şi tochitura moldovenească. Toate aceste preparate sunt stropite, desigur, cu un pahar de vin roşu românesc, a transmis din Berlin corespondentul TVR Mădălina Samoilă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite