Mâncare tradițională, ateliere, muzică și meșteșugari la festivalul gastronomic care are loc la Viscri, Saschiz, Meșendorf și Criț

4 iulie 2019, 21:44

Toate aceste preparate se potrivesc perfect cu vinurile de pe Târnave.

La desert, oaspeții au fost invitați să descopere dulcețurile și gemurile din fructe de livadă sau de pădure. Printre ele, dulcețuri din soc, rubarbă, ardei iute sau nuci verzi.

Gastronomia este o componentă importantă a oricărui gen de turism, prin care pot fi atrași străinii.

Turiștii vor putea degusta și prima bere artizanală produsă în serii mici la Viscri și pot participa la ateliere de gătit gulaș la ceaun și lichiu săsesc la cuptor.

Mâine, la Meşendorf se vor degusta preparate vânătorești.

Programul festivalului „Imbold Nativ” mai cuprinde și degustări în șură, picnic în livadă, brunch în sat, jazz în natură, Slow Food market, ateliere de gătit și vizite la meșteșugari din Saschiz, Meșendorf si Criț.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă