MAMAIA | Parcare scumpă pe litoral. Soluția salvatoare ar fi un abonament, la un preț mult mai mic. Autoritățile promit că locuitorii vor avea locuri dedicate

7 mai 2022, 17:26

Dacă până anul trecut, turiștii care veneau în stațiunea Mamaia mai puteau găși câte un loc unde să își lase mașina, acum acest lucru va fi posibil doar contra cost. În prezent, cele mai multe hoteluri din stațiune nu au locuri de parcare suficiente. Iar cele din jurul unităților de cazare sunt închiriate de la primăria Constanța.

De câteva luni, în Constanța și Mamaia, toate locurile de parcare amenejate de primărie sunt cu plată. Chiar și dacă optează să își lase mașinile în parcările din promiximitatea blocurilor de locuit sau în zona zero a orașului, costurile cu parcarea tot sunt mari.

Problema este și mai mare pentru riveranii din nordul stațiunii. Și ei suportă aceleași tarife pentru parcare. Dar autoritățile promit că locuitorii vor avea locuri dedicate, la un preț mai mic, de circa 500 de lei pe lună, dacă își iau un abonament.

Turiștii care nu vor achita taxele pentru parcare, vor plăti amenzi.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă