Teroriştii Hamas au răpit 150 de israelieni. Mama unui tânăr dispărut: Nu pot să fac nimic, nu mănânc, nu dorm. Implor guvernul să îşi asume responsabilitatea şi să ne ajute

10 octombrie 2023, 08:53

Familiile celor dispăruți sunt disperate. În centrul țării, la Tel Aviv a fost deschis un centru care să le vină în ajutor rudelor cu informații. Erel Inbar a venit să o caute pe cumnata lui. Era la petrecerea din deșert.

Erel Inbar, ruda unei persoane dispărute: E ultima fotografie pe care a postat-o pe Instagram. De sâmbătă , de la ora 6.00 nu mai au nici o veste despre ea. Avem două situaţii: ori a fost răpită ori este moartă.

Anat Golstein trăiește de asemenea în această tensiune insuportabilă a așteptării. Nu are nicio veste de la fiul ei. Amit Magnasi, 22 de ani, a dispărut sâmbătă dimineața.

Anat Golstein: Sunt o mamă care nu a mâncat nimic de trei zile. Nu pot să fac nimic, nu pot să dorm, nimic. Implor guvernul să îşi asume responsabilitatea şi să ajute şi oameni ca noi.

Anat Golstein și familia caută pe internet orice informație. Se uită mai ales la clipurile filmate de amatori în încercarea de a-l identifica pe fiul ei. Trece regulat pe la poliție să vadă dacă au noutăți, dar nimic și este disperată.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite