Mama Luizei Melencu a refuzat pentru a doua oară să meargă la DIICOT, deși jandarmii aveau mandat de aducere. Procurorii vor să o audieze și să ia probe ADN

27 septembrie 2019, 18:55

Monica Melencu a refuzat şi vineri să meargă la DIICOT, după ce joi a fost amendată cu 5.000 de lei pentru că nu s-a prezentat.

Mama Luizei fusese citată la ora 10.00 pentru o nouă audiere și prelevare de probe ADN. Totul după ce procurorii au cerut ajutorul FBI pentru a putea ajunge la o concluzie în privința oaselor găsite in liziera unei păduri.

La un moment dat, Monica Melencu a leşinat şi a fost chemată o ambulanţă.

Femeia şi-a revenit, dar a refuzat în continuare să meargă la DIICOT.

La sosirea Salvării, mama Luizei a urcat în maşină pentru a fi consultată, dar nu a acceptat să meargă la spital. În acest timp, vecinii s-au solidarizat cu familia Melencu şi şi-au arătat neîncrederea în anchetatori. Familia este convinsă că Luiza nu este moartă şi cred că anchetatorii vor să închidă cazul.

Bunicii au declarat presei că mamei Luizei i s-au mai prelevat anterior probe de sânge şi că aceasta va accepta o nouă prelevare doar după ce vor veni din America rezultatele probelor necesare pentru stabilirea ADN.

Bunicul Luizei a încercat să își dea foc, turnând benzină pe el.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite