Mama fetiței ucise în Arad este audiată de polițiști. Femeia nu a raportat decesul micuței, deși concubinul îi mărturisise că aceasta murise „într-un accident în baie”

3 noiembrie 2021, 12:27

În imaginile filmate de o cameră de supraveghere, se vede cum criminalul duce un troler pe o stradă din Arad. Înregistrarea a fost făcută în ziua în care acesta a spus că a omorât-o pe fetiță, pe 27 octombrie, în jurul orei 13. Bărbatul este urmat de un băiețel, cel mai probabil fratele de 3 ani al copilei. Procurorii criminaliști au mers pe firul faptelor și au aflat că bărbatul i-ar fi spus inițial concubinei sale că fetița a căzut în baie și s-a lovit grav. În cele din urmă i-ar fi mărturisit că fiica ei a murit, dar mama acesteia nu a anunțat poliția.

PAVEL PALCU, procuror criminalist, Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad: Mama fetiței l-a crezut. În 48 de ore era imposibil ca o familie să nu fi sesizat organele judiciare că le-a dispărut copilul.

În Buzău, de unde este mama copilei ucise, vestea morții Antoniei i-a lăsat fără cuvinte pe localnici. Femeia de 28 de ani nu era căsătorită cu tatăl fetiței, cu care mai avea un băiat. Vecinii spun însă că bărbatul, aflat la muncă în Olanda, se îngrijea de copii și le trimitea periodic bani pentru alimente și medicamente. Fetița era diagnosticată cu autism și a fost internată la un spital din Paris, pentru tratament.

Acum, mama Antoniei împreună cu bebelușul și cu băiatul de trei ani au fost plasați sub protecție la un centru al DGASPC.

ERIKA STARK, director DGASPC Arad: Mama este încă în stare de șoc, nu putem evalua dacă este o manifestare sinceră. Am încercat să facem și evaluarea copilului, continuăm să îl ținem sub observație, psihologii lucrează cu el, încercăm să aflăm dacă a fost de față la cele întâmplate, dar toate acestea sunt procese de durată.

Femeia va mai fi audiată în continuare de polițiști, care încearcă să afle de ce aceasta nu a raportat crima.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite