Mama copiilor găsiți morți într-un pod din Bistriţa Bârgăului a fost reținută. Femeia a venit în România pentru sărbătorile de Paști

21 aprilie 2017, 15:37

Este vorba despre o femeie de 40 de ani stabilită în Gemania. Ea a venit în România cu ocazia sărbătorilor de Paști. Ea a fost chemată la audieri de procurorii Tribunalului Bistrița.

Pentru că este vorba despre un dosar complex, a fost preluat de procurorii Parchetului General, femeia a fost adusă la București și noaptea trecută a fost reținută sub acuzația de omor și omor calificat.

Procurorii au probe ADN care arată în mod cert că cei trei bebeluși au aparținut acestei femei, însă ea neagă că ar fi avut copii care să fi murit.

În acest moment procurorii nu știu sigur dacă cei trei bebeluși s-au născut morți sau au fost uciși de mama lor, sau au fost lăsați să moară. Aceste răspunsuri vor veni pe parcursul anchetei.

De asemnea, osemintele celor trei bebeluși găsiți în podul unui pod din Bistrița Bârgăului au fost aduse la IML, unde vor fi expertizate, medicii legiști urmează să raspundă la mai multe întrebări.

Deocamdată femeia va fi preztentată Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite