Mama copiilor abuzați într-un lift din București s-a alăturat anchetatorilor și îl caută pe agresor. Poliția Română: „Te vom găsi”!

7 ianuarie 2018, 13:49

Poliția este în alertă. După ce anchetatorii au stat de vorbă cu mai mulți oameni au reușit să contureze un profil al suspectului.

300 de polițiști au patrulat ieri, patrulează și azi și împart fotografii cu bărbatul care i-a agresat pe cei doi copii. Au stat de vorbă cu mai mulți părinți și le-au oferit informații de prevenție.

În căutarea acestui agresor este și mama copiilor abuzați.

Am aflat că se plimbă pe la noi prin zonă, prin zona Ghencea. Îmi pare cunoscut, tot din zonă. L-am mai văzut dar nu știu, pe la magazine. La fel, și vecinii din zona mea, când le-am arătat poza, au zis că l-au mai văzut pe acolo, spune mama celor doi copii.

Poliţiştii roagă persoanele care deţin informaţii de interes să apeleze numărul de urgenţă 112. Poliția Română a postat pe pagina de Facebook noi fotografii cu agresorul.

Procurorii au extins cercetările și au identificat şi cercetat criminalistic alte zone din Bucureşti în care autorul agresiunii a fost prezent.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a precizat că au fost efectuate investigaţii într-un perimetru extins – 50 de străzi şi aproximativ 200 de blocuri. Au fost ridicate pentru verificări imagini surprinse de 25 de camere de supraveghere video.

Copiii agresați sunt în continuare în stare de șoc. Le este frică să iasă din casă și tresar chiar și la cel mai mic semn de afecțiune.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite