Majestatea Sa Margareta: Iubirea, respectul și admirația cu care românii l-au condus pe Regele lor pe ultimul drum ne-au emoționat profund

Primarul General al Capitalei împreună cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române și Alteța Sa Regală Principele Radu s-au întâlnit cu reprezentanții departamentelor din cadrul Municipalității implicați în organizarea și desfășurarea funeraliilor Majestății Sale Regele Mihai I al României.

19 Ianuarie 2018, 13:35 (actualizat 19 Ianuarie 2018, 20:21) Știrile TVR |
MS Margareta mulțumește municipalității
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Custodele Coroanei, Majestatea sa Margareta, le-a strâns mâna angajaților Primăriei Capitalei. Le-a mulțumit pentru modul în care au sprijinit-o în organizarea funeralilor Regale

După Garda de Onoare, Jandarmerie și Televiziunea Română, Casa Regală a vrut să mulțumească și Primăriei Capitalei pentru implicarea în organizarea funeralilor Regelui Mihai.

Mesajul Custodelui Coroanei:

Vă mulțumesc în primul rând. Pentru asta sunt aici. Pentru contribuția exemplară la evenimentul istoric al funeraliilor naționale ale tatălui meu, Regele Mihai. Ați dat dovadă de profesionalism și simț al datoriei, de patriotism, de devotament. Ați oferit Europei și lumii întregi, fața unei Românii necunoscute și am primit sute de scrisori în acest sens. Oamenii nu au cunoscut țara asta și au fost impresionați.

Regele Mihai a fost un tată minunat, un model de moralitate și un stâlp al istoriei contemporane a țării noastre. Loial și generos, Regele a dovedit un angajament neclintit față de națiune și coroană. Conaționalii noștri au fost în acele zile în comuniune - mândri, îndurerați și înălțați sufletește.

Iubirea, respectul și admirația cu care românii l-au condus pe Regele lor pe ultimul drum ne-au emoționat profund. Vă mulțumesc din inimă!

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN MOARTEA UNUI REGE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 21°C 23°C
IASI 22°C 24°C
CLUJ 19°C 14°C
CONSTANTA 16°C 13°C
CRAIOVA 18°C 20°C
BRASOV 18°C 19°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI