Mai multe specii de fluturi exotici pot fi admirate la Chișinău. Grădina cu fluturi va fi deschisă până în luna septembrie

5 iulie 2022, 14:46

Grădina inedită pare deprinsă dintr-o zona tropicală. Aproximativ 600 de fluturi, din peste zece specii exotice, zboară nestingheriţi în întreg spaţiul serei, spre încântarea vizitatorilor. Ideea aparţine unor tineri care s-au documentat serios înainte de a deschide această afacere.

Temperatura şi umiditatea sunt controlate strict, astfel încât fluturii să trăiască într-un mediu cât mai apropiat de cel din care provin. Insectele sunt hrănite cu fructe exotice şi sirop de zahăr. Pentru că viaţa lor este extrem de scurtă, aproximativ două săptămâni, proprietarii sunt nevoiţi să completeze periodic familiile de fluturi.

Folosind bucăţele de fructe, vizitatorii pot atrage fluturii pentru a-i admira sau chiar pentru a face fotografii cu ei. Cei mai încântaţi sunt, desigur, copiii.

Grădina cu fluturi exotici va fi deschisă până în luna septembrie. Preţul unui bilet de intrare este de 70 de lei pentru adulţi şi 40 de lei pentru copiii de până la 12 ani.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite