Mai întâi și-a decorat casa, apoi a trecut la locuințele vecinilor, iar acum decorează întreaga stradă. Povestea unui american care aduce bucuria Crăciunului în orășelul său

16 decembrie 2020, 12:35

Orășelul Wilmington din nord-estul Statelor Unite este unul dintre cele mai decorate din lume. Totul este creația unui tânăr de 23 de ani, care în fiecare an transformă o întreagă stradă. Anul acesta a lucrat 3 luni și a cheltuit peste 65 de mii de dolari.

Charles Fiore, creatorul decoraţiunilor: „Am folosit aproximativ 255 de mii de luminiţe şi peste 4.500 de metri de cablu„.

Când a pornit instalațiile, oamenii au venit în număr mare. Dar, spre deosebire de alți ani, pot admira luminițele doar din mașină. Chiar și așa, cei mai mulți abia au reușit să-și țină în frâu entuziasmul.

Faima acestui loc în perioada Crăciunului a depășit cu mult granițele micuțului orășel american.

Charles Fiore: „Am primit felicitări de la oameni pe care nu-i cunosc, dar care au vrut să-mi mulţumească pentru ce am făcut, mai ales anul acesta”.

Fiore a început să-și decoreze propria casă în 2012 și curând s-a extins la cele ale vecinilor. Acum, creațiile sale se întind pe aproape 2 km.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite