Magicianul vă așteaptă într-o nouă zi a porților deschise la TVR! „Toată lumea are nevoie de poveste”

2 iunie 2017, 10:38

„Astăzi o să facem un carnaval, toată lumea are nevoie de poveste și atunci le-am dat posibilitatea copiilor să-și îmbrace costumele de carnaval și să vină aici”, a subliniat Magicianul.

Cei care nu au un costum special vor primi unul la TVR.

La finalul carnavalului, Magicianul va încorona Prințesa și Prințul carnavalului.

Magicianul a adunat copiii la TVR încă din martie 1991, când la postul național a debutat emisiunea „Abracadabra”.

Poveștile spuse de el și de asistenții săi la Televiziunea Română: Prinț și cerșetor, Călătorie în lumea păpușilor, Croitorașul cel Viteaz, Cine minte mai frumos?,  Cenușăreasa, Pățaniile lui Robinson, Poveste de neuitat, Zbor deasupra unui cuib de vrăjitoare, Invitație în atelierul magic, Scufița roșie, Pinocchio, Abramburici, Păpușa, Carnavalul domnului Iepurilă, Varianta proprie de revelion, Albă ca Zăpada, Zâna cea bună, O poveste cu un lup și mai multe Scufițe Roșii, Ediție specială: 3 ani de magie, De-aș ști ce-i groaza, Ediția specială: Carnavalul domnului Iepurilă, Visul, Suspectul, Portocala, Doamne, ce zi!, Am rămas la geografie, O poveste cu pirați, A dispărut Cristina!, Jurnal de vacanță, Răpirea, Nepotul meu, Trofeul mercenarilor, O zi cu Alexandra.

Turul TVR durează aproximativ două ore, iar grupurile de vizitatori se formează la fiecare 30 de minute, la intrarea TVR din Calea Dorobanţilor, nr. 191, sector 1, Bucureşti.

Programul de vizitare se va desfăşura între orele 10.00 şi 20.00, cu mențiunea că ultimul grup va intra la ora 18.00. Turul TVR este gratuit şi distracţia garantată!

* Pentru buna desfăşurare a vizitei, grupurile de vizitatori vor fi formate din 40-50 de persoane.
Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite