Magazinul tinerilor antreprenori. La Berlin s-a deschis un supermarket dedicat produselor inovatoare

4 aprilie 2018, 21:09

Greieri prăjiti cu trei arome, sare de mare, ierburi și ardei roșu, sunt  printre primele produse care îi întâmpină pe clienții „Testing Store” din  Berlin.

Suntem un supermarket pentru start-up-uri cu produse de la noi antreprenori. Conceptul nostru este să popularizăm produsele şi în plus, prin intermediul cercetării inteligente, să află cine cumpără ce tip de produse şi astfel să ajutăm antreprenorii să-şi optimizeze creaţiile” – Ola Kloeckner, co-fondator „Testing store”.

Pe rafturile „Testing Store” sunt în total peste 200 de produse: de la cafea făcută la rece sau o răcoritoare pe bază de busuioc, până la un băț care desfundă scurgerile, sau flori naturale dar care rezistă cu anii.

Aici avem trandafirii de la Fleurs Du Coeurs şi care rezistă până la 3 ani. Apa din trandafiri a fost scoasă şi în locul ei a fost injectat un lichid care acţionează ca un conservant ce păstrează florile proaspete foarte mult timp

Toate produsele vândute sunt aprobate de autoritățile relevante dar foarte mulți mici întreprinzători nu-și permit să cumpere un loc pe rafturile  magazinelor mari sau să-și facă reclamă.

Printr-un parteneriat pe care magazinul îl are cu Institutul pentru  Cercetare Invovativă din Berlin, producătorii primesc toate reacțiile  clienților. Sunt ajutați astfel să-și optimizeze produsele dar și să folosească popularitatea acestora pentru a convinge și alți distributori.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă