Magazinul tinerilor antreprenori. La Berlin s-a deschis un supermarket dedicat produselor inovatoare

Pentru noii întreprinzători drumul de la crearea unui produs, până când acesta ajunge la clienți este lung, costisitor și pentru mulți, aproape inaccesibil. Pentru ei la Berlin s-a deschis primul supermarket start-up. Este locul unde se vând doar produse noi, care încă nu și-au găsit locul pe rafturile magazinelor obișnuite.

04 Aprilie 2018, 21:09 (actualizat 04 Aprilie 2018, 21:14) |

Greieri prăjiti cu trei arome, sare de mare, ierburi și ardei roșu, sunt  printre primele produse care îi întâmpină pe clienții "Testing Store" din  Berlin.

Suntem un supermarket pentru start-up-uri cu produse de la noi antreprenori. Conceptul nostru este să popularizăm produsele şi în plus, prin intermediul cercetării inteligente, să află cine cumpără ce tip de produse şi astfel să ajutăm antreprenorii să-şi optimizeze creaţiile” – Ola Kloeckner, co-fondator „Testing store”.

Pe rafturile "Testing Store" sunt în total peste 200 de produse: de la cafea făcută la rece sau o răcoritoare pe bază de busuioc, până la un băț care desfundă scurgerile, sau flori naturale dar care rezistă cu anii.

Aici avem trandafirii de la Fleurs Du Coeurs şi care rezistă până la 3 ani. Apa din trandafiri a fost scoasă şi în locul ei a fost injectat un lichid care acţionează ca un conservant ce păstrează florile proaspete foarte mult timp

Toate produsele vândute sunt aprobate de autoritățile relevante dar foarte mulți mici întreprinzători nu-și permit să cumpere un loc pe rafturile  magazinelor mari sau să-și facă reclamă.

Printr-un parteneriat pe care magazinul îl are cu Institutul pentru  Cercetare Invovativă din Berlin, producătorii primesc toate reacțiile  clienților. Sunt ajutați astfel să-și optimizeze produsele dar și să folosească popularitatea acestora pentru a convinge și alți distributori.

 

*
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 18°C 21°C
IASI 18°C 20°C
CLUJ 13°C 16°C
CONSTANTA 15°C 17°C
CRAIOVA 17°C 20°C
BRASOV 12°C 15°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI