TELEJURNAL REGIONAL

Magazinul de rulote | Piaţă mobilă pentru vânzarea produselor agro-alimentare tradiţionale la Botoșani

O piaţă mobilă pentru vânzarea produselor agro-alimentare tradiţionale a fost inaugurată la Botoşani, la iniţiativa Asociaţiei Crescătorilor de Ovine şi Caprine Moldoovis.

12 Aprilie 2021, 11:39 (actualizat 12 Aprilie 2021, 11:42) Știrile TVR |
Magazinul de rulote
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Asociaţia a cumpărat patru rulote pe care le pune, gratuit, la dispoziţia membrilor săi, oferind acestora posibilitatea de a-şi valorifica mărfurile proaspete obţinute în fermele proprii, începând de la produse lactate şi din carne până la legume şi fructe.

"Magazinul de rulote" a fost amplasat în Piaţa Centrală din municipiul Botoşani, însă, în funcţie de solicitările populaţiei, va fi mutat în alte cartiere sau localităţi din judeţ.

Investiţie s-a ridicat la 28.000 de euro, însă iniţiatorii proiectului "Magazinul de rulote" sunt convinşi că rezultatele vor fi pe măsura efortului lor. De altfel, ei iau în calcul creşterea pe parcursul următorilor ani a numărului de astfel de spaţii de vânzare.

Cele patru rulote dispun de instalaţii frigorifice, vitrine pentru desfacere şi vânzare, dar şi spaţii conforme pentru depozitarea produselor proaspete. Comercianţii care sunt membri ai Asociației Moldoovis vor primi gratuit dreptul de utilizare a rulotelor, dar vor avea obligaţia de a-şi plăti curentul electric consumat, apă şi taxa de amplasare.

La inaugurarea "Magazinului de rulote" au participat reprezentanți ai autorităților locale.

 

 

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN SOCIAL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 1°C 1°C
IASI 0°C 1°C
CLUJ 1°C 0°C
CONSTANTA 4°C 1°C
CRAIOVA 1°C 4°C
BRASOV 0°C -1°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI