Magazinele au început reducerile de Black Friday. Recomandările specialiştilor

30 octombrie 2021, 19:24

Primele care au dat startul reducerilor de „Black Friday” sunt magazinele de electronice şi electrocasnice. Clienţii nu au întârziat să apară.

Reprezentant magazin: Am început mai devreme pentru a oferi clienţilor posibilitatea de a selecta din timp categoria de produse pe care o vânează. Reduceri avem, chiar depăşesc 60% (…) acoperim cam toate categoriile de produse. Promoţiile au început de pe data de 28 (…) şi vor dura până pe data de 24 noiembrie.

Şi magazinele online au pregătit oferte de Black Friday. Mizează pe vânzări mai mari în contextul în care accesul în centrele comerciale e acum restricţionat de prezentarea certificatului verde. Preţurile sunt comparabile cu cele din ediţia trecută, spun reprezentanţii sectorului.

Părerile clienţilor cu privire la primele preţuri promoţionale de Black Friday sunt împărţite.

Specialiştii în marketing recomandă să comparăm ofertele, mai ales că reducerile vor fi valabile şi în cea mai mare parte din noiembrie.

Aşadar, ca să evităm capcanele, e bine să fim documentaţi înainte de a face achiziţia şi să verificăm care a fost preţul produselor dorite în lunile anterioare.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite