MAE va deschide 377 de secţii de votare în străinătate pentru referendumul de revizuire a Constituţiei pe tema redefinirii familiei

28 septembrie 2018, 16:52

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că va organiza 377 de secţii de votare în străinătate pentru referendumul naţional de revizuire a Constituţiei referitor la redefinirea familiei.

Lista secţiilor de votare din străinătate pentru referendum a fost stabilită prin Ordinul ministrului afacerilor externe nr. 1874/ 2018, se arată în comunicatul MAE.

192 de secții de votare vor fi organizate pe lângă misiunile diplomatice, oficiile consulare şi institutele culturale, iar 185 vor fi organizate în alte locaţii, pentru a asigura un acces cât mai facil pentru cetăţenii români aflaţi în străinătate în comunităţi semnificative, situate la distanţe mari faţă de sediile misiunilor diplomatice şi oficiilor consulare.

Potrivit comunicatului MAE, cele mai multe secţii de votare vor fi organizate în Italia 58 și în Spania 47. În Republica Moldova vor fi 35, în SUA 32, în Marea Britanie 19, în Franţa 15 și în Germania 14.

Lista secţiilor de votare din străinătate este disponibilă aici.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite