MAE – atenţionare de călătorie Bosnia şi Herţegovina: Cod roşu de ploi torenţiale şi vânt

Ministerul Afacerilor Externe - MAE
Ministerul Afacerilor Externe - MAE
4 noiembrie 2021, 11:54

Volumul precipitaţiilor va fi de 60 până la 100 de litri pe metrul pătrat, iar viteza vântului va atinge 80 de kilometri pe oră, urmând a scădea în intensitate spre sfârşitul zilei, arată MAE.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Sarajevo: +38733668893 şi +38733214022, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României în Bosnia şi Herţegovina: +38761428354.

MAE recomandă consultarea paginilor de Internet sarajevo.mae.ro, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că românii care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă”, care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie, precum şi serviciul de alertă prin SMS aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă