Mașina anului 2018: Noul Ford Fiesta, recomandat de campionul național la raliuri

6 decembrie 2017, 17:52

FORD FIESTA

Ca noutate absolută față de generațiile precedente, noul Fiesta vine cu o gamă extinsă de versiuni: premium (Vignale), sport (ST-Line), versiunea stilată (Titanium) și crossover (Active).

O dotare disponibilă în premieră pe noul Ford Fiesta este Sistemul de asistență activă la parcare cu senzor pentru parcarea perpendiculară. De asemenea, Fiesta este primul model Ford ce poate fi dotat cu un sistem audio premium „B&O PLAY” și prima generație Fiesta care oferă plafon panoramic culisant. SYNC 3, sistemul de infotainment, include ecran tactil de până la 8 inch.

 

FORD FIESTA

Premiatul motor pe benzină Ford 1,0 EcoBoost, produs și la uzina din Craiova, este disponibil pe noul Fiesta în versiunile de 100 CP, 125 CP și 140 CP cu transmisie manuală în 6 trepte. Opțional, pentru versiunea de 100 CP, noul Ford Fiesta poate fi oferit cu transmisie automată în 6 trepte și padele de schimbare a vitezelor.

Motorul TDCi de 1,5 litri, care oferă 120 CP, furnizează o combinaţie versatilă de putere, cuplu și eficiență pentru o experienţă plăcută la volan, este cuplat cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte și oferă emisii reduse de CO2. Totodată, noul Ford Fiesta poate fi configurat și cu motorul de 1,5 litri TDCi într-o versiune de 85 CP.

FORD FIESTA

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Mașinile fabricate în România cuceresc piețele europene

Dacia a devansat Renault pe piaţa europeană în luna ianuarie