Mașinile viitorului, expuse la Salonul Internațional Auto de la Geneva

7 martie 2018, 20:34

Mașina de lângă mine costă 1,7 milioane de euro. Este electrică, are aproape 2000 de cai putere, și atinge viteza de 100 de km la oră în mai puțin de două secunde.

Această super mașină este echipată cu patru motoare și poate circula cu 412 km/oră. Merge peste 500 de km cu o singură încărcare. Este opera unui inginer croat de doar 30 de ani, Mate Rimac și este expusă în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva.

Tot în premieră mondială este prezentat şi vehiculul robot Easy-Go. Este electric și se conduce singur, fără șofer. Totul este tehnologie. Are șase locuri și este una dintre soluţiile viitorului inclusiv pentru transportul public.

Pentru șoferii excentrici, constructuctorii au pregătit modele pe măsură. Pentru unele este nevoie inclusiv de licență de zbor.

Daca v-ați săturat de ambuteiaje și de șoselele proaste pline de gropi puteți opta pentru mașina care zboară. Costă doar jumătate de milion de euro.

Mașina cu aripi funcționează pe carburant. Are o autonomie de zbor de până la 500 de kilometri, iar în aer prinde o viteză maximă de 180 de kilometri la oră.

Peste 900 de mașini de ultimă generație sunt expuse la Salonul Auto de la Geneva. Organizatorii estimează că evenimentul va atrage peste 700.000 de vizitatori din toate colțurile lumii.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

De ce se conduce pe stânga în unele țări, iar în altele pe dreapta

Mai mulți constănțeni s-au trezit cu roțile mașinilor dezumflate