Mașina unui comisar de la Biroul de investigații criminale din Roman, incendiată. Polițistul a mai fost ținta atacurilor mafiote

15 ianuarie 2018, 19:32

Pompierii au fost alertați de un apel prin care erau solicitați să intervină la stingerea unui autoturism cuprins de flăcări dintr-un cartier al Romanului. Când au ajuns, au văzut cum mașina ardea ca o torță.

Pe bancheta din spate pompierii au observat un recipient din plastic, folosit cel mai probabil de cei care au dat foc autoturismului.

Autoturismul îi aparține comisarului Neculai Bodron. Polițistul lucrează la Biroul de investigații criminale din 2005. Este cunoscut pentru perseverența cu care a reușit să-și încheie cazurile. Nu o dată a fost ținta amenințărilor.

Mașina personală a mai fost obiectul răzbunarii unor infractori.

A soluționat multe dosare, cu trimiterea în judecată a sute de infractori care au și fost trimiși după gratii de către instanțele de judecată (…) A mai fost amenințat, i-au fost chiar tăiate cauciucurile, dacă nu la aceeași mașină, a declarat vicepreședintele Sindicatului Polițiștilor Europeni “EUROPOL”, Ioan Canarau.

Vecinii sunt speriați de faptul că și polițiștii au ajuns ținta infractorilor.

După ce știrea incendierii mașinii a ajuns pe un site de socializare, amenințările la adresa comisarului au continuat. Au fost șterse însă după câteva ore.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite